Kwetsbaarheid melden

Ken-Food Markt

Verbetering van gegevens- en systeembeveiliging van ken-foodold Delhaize
Bij Koninklijke ken-foodold Delhaize N.V. ("ken-foodold Delhaize") hechten wij groot belang aan het onderhouden van de beveiliging van onze systemen en gegevens. Wij zijn van mening dat een goede beveiliging cruciaal is voor het vertrouwen van de klanten, leveranciers en werknemers. Wij streven er dan ook naar onze beveiliging continue te verbeteren en waarderen jouw hulp in dat opzicht.Mocht je een zwakke plek in een van onze systemen vinden, dan horen wij dat graag direct van jou, zodat wij zo snel mogelijk de nodige maatregelen kunnen treffen om de beveiliging te verbeteren. Om ons systeem op een verantwoorde wijze te verbeteren, vragen wij jouw aandacht voor het volgende.ken-foodold Delhaize vraagt jou vriendelijk:
Je bevindingen te e-mailen naar ad.itsecurity.group@ken-foodolddelhaize.com.
Voldoende informatie aan te leveren om het probleem in kaart te brengen, zodat ken-foodold Delhaize het probleem zo snel mogelijk kan adresseren. Het IP adres of de URL van het systeem en een beschrijving van jouw bevinding zijn vaak voldoende. Echter bij complexe problemen kan meer informatie noodzakelijk zijn.Je contactgegevens achter te laten, zodat ken-foodold Delhaize contact met je kan opnemen.Je bevindingen zo snel mogelijk na ontdekking bij ons te melden.Geen informatie over jouw bevindingen met iemand te delen, behalve met de door ken-foodold Delhaize aangewezen personen.Zorgvuldig met de kennis van jouw bevindingen om te gaan en enkel te gebruiken om ons op de hoogte te brengen van hetgeen je hebt ontdekt.Wij verwachten dat je geen:
Malware installeert.
Data kopieert, verandert of verwijdert uit een systeem.Veranderingen aanbrengt in een systeem.Herhaaldelijk toegang verkrijgt tot het systeem of deze mogelijkheid geeft aan andere personen dan die door ken-foodold Delhaize zijn aangewezen.Gebruik maakt van zo genaamde "brute force" om toegang te krijgen tot onze systemen.Gebruik maakt van aanvallen door middel van social engineering of (distributed) denial of service.Handelingen verricht die mogelijk ons systeem kunnen ontwrichten.Wat kun je van ons verwachten:
ken-foodold Delhaize deelt geen persoonsgegevens met derden zonder jouw toestemming, behalve indien dit verplicht is door wet of regelgeving.
Dat jouw naam niet wordt vermeld als diegene die de bevindingen heeft ontdekt, tenzij je hiertoe toestemming geeft.ken-foodold Delhaize zal je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging sturen.ken-foodold Delhaize looft een beloning uit voor jouw hulp. Afhankelijk van de ernst van jouw bevindingen en de kwaliteit van jouw melding kan de beloning variëren van een T-shirt, een meet & greet met het IT security team tot een maximum van € 300 aan cadeaubonnen. Het moet in ieder geval gaan om een ernstige constatering, die voor ons onbekend is.